Online informatiebijeenkomst windenergiegebied Ten noorden van de waddeneilanden

Datum
Plaats in agenda
Tijd
19:00 tot
Locatie
Online
Doelgroep

Burgers en belanghebbenden

Omschrijving

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en TenneT nodigen u graag uit om op dinsdag 16 juni van 19.00 tot 20.00 uur deel te nemen aan de online informatiebijeenkomst over de integrale effectenanalyse (IEA) van het project Net op zee Ten noorden van de Waddeneilanden.

Normaal gesproken organiseren EZK en TenneT inloopbijeenkomsten maar dit is vanwege het Coronavirus niet mogelijk. Daarom deze digitale variant.

Tijdens de bijeenkomst wordt de IEA toegelicht en heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen. Meld u aan via de aanmeldlink op de website van Bureau Energieprojecten.

U ontvangt na inschrijving een e-mail met daarin een link waarmee u op 16 juni kunt inloggen. Deze bijeenkomst word opgenomen dus is later terug te kijken als u verhinderd bent.

Per aansluitlocatie (Burgum, Vierverlaten, Eemshaven) worden ook online
vragensessies georganiseerd. U kunt zich hier ook voor aanmelden
via de eerder genoemde website.

De IEA wordt op 8 juni 2020 gepubliceerd via de website van bureau energie projecten en hiermee start de openbare raadpleging. U kunt van 8 juni tot en met 6 juli 2020 hierop een reactie geven.

Kosten

Kosteloos

Aanmelden

Meld u aan via de website van het project Net op zee Ten noorden van de Waddeneilanden. Op deze website vindt u ook meer informatie over het project.